top of page
HOME
13.png

UN NOU PROIECT

PENTRU TINE

logo dreptunghi EB4U.PNG

AM AJUTAT ÎN
PROIECTE DE POZIȚIONARE ȘI CONSULTANȚĂ DE IMAGINE
COMPANII CA

Nu știi de unde să începi pentru a aduce mai mulți candidați relevanți? Sau, poate, trebuie să faci o analiză pentru a afla cum poți fi un angajator mai atractiv sau de încredere? Sau ai nevoie de un partener care să aibă grijă de rețelele tale de socializare, de face lift pentru anunțurile de joburi sau de pagina de carieră? Atunci sunt câteva lucruri pe care am putea să le facem pentru tine. Unul dintre ele include obținerea mai multor candidați relevanți pentru tine. Celălalt este să îți devenim partener în consolidarea brandului de angajator.
 
Sau, pe scurt, proiectul EB4U - strategie de imagine, implementare campanii de publicitate, managementul social media și îmbunătățirea reputației de angajator. Îți folosește ceva din toate acestea?

CÂTEVA DINTRE 

SERVICIILE NOASTRE

MANAGEMENTUL BRANDULUI DE ANGAJATOR
SOCIAL MEDIA, MATERIALE & FACE LIFT PENTRU PREZENȚA TA ÎN ONLINE
SOCIAL MEDIA
& ALTE
CANALE
DE LA
600EUR/LUNĂ*

FACE LIFT ȘI GESTIONAREA CONTURILOR SOCIAL MEDIA

 • Creșterea atractivității prin mesaj specific creat pentru publicul țintă, claritate asupra produselor, identității companiei, beneficiilor etc.

* Putem calcula pachetele în funcție de volumul de lucru sau de limitele temporale (costurile pot începe de la 600 EUR / lună)

ALINIERE & FACE LIFT PENTRU
WEBSITE
+
 SOCIAL MEDIA – COPYWRITING & DESIGN
1750 EUR

COPY

Creșterea atractivității prin mesajul destinat publicului țintă, claritate asupra produselor, identității companiei, beneficiilor etc.

VIZUAL

Aspect profesionist, modern, în conformitate cu industria și identitatea companiei tale pentru a-ți asigura din partea vizitatorilor încrederea și creșterea timpului petrecut pe website de citire a informațiilor

MATERIALE VIZUALE
DE LA
75 EUR/ CONCEPT

MACHETĂ SIMPLĂ VIZUAL

 • Grafică realizată cu ilustrații / imagini deținute deja

 • 3 zile

 • 3 modificări la cerere

75 EUR

MACHETĂ GRAFICĂ VIZUAL

 • Desen digital și creare de la zero

 • 3 zile

 • 3 modificări la cerere

 150 EUR

FACE LIFT PENTRU WEBSITE
0.30 EUR / CUVÂNT

COPY, CONȚINUT & SEO

 • Copy & conținut cu cercetare pe cuvinte cheie pentru optimizarea căutărilor

REZULTATE MAI BUNE PRIN
CAMPANII LUNARE
IMPLEMENTARE
CAMPANII
FULL SERVICE
2100 EUR/LUNĂ

CONȚINUT

Conținut zilnic pentru toate tipurile de canale media targetate

CAMPANII ADS

Administrare zilnică a campaniilor de anunțuri pe toate canalele în timp real

Implementarea, monitorizarea și optimizarea în timp real a campaniilor pe toate canalele (de ex .: afișări zilnice pe fiecare canal)

EFECTUL GRAPEVINE

Acțiuni de marketing "word of mouth" prin inițierea contactului și a informațiilor care se transmit de la om la om în comunități

PR

PR în comunități de blogging / presă

CONŢINUT

Creare de articole

IMPLEMENTARE
CAMPANII
PREMIUM
1500 EUR/LUNĂ

CONȚINUT

Conținut zilnic pentru 2 tipuri de canale media targetate

 

CAMPANII ADS

Administrare zilnică a campaniilor de anunțuri pe 2 canale în timp real

Implementarea, monitorizarea și optimizarea în timp real a campaniilor pe 2 canale (de ex .: afișări zilnice pe Facebook și LinkedIn)

IMPLEMENTARE CAMPANII
STANDARD
1000 EUR/LUNĂ

CONȚINUT

Conținut zilnic pentru 2 tipuri de canale media targetate

 

CAMPANII ADS

Administrare de 2 ori pe săptămână a campaniilor de anunțuri pe 1 canal în timp real

Implementarea, monitorizarea și optimizarea în timp real a campaniilor pe 1 canal (de ex .: afișări de 1 sau de 2 ori pe săptămână pe Facebook sau LinkedIn)

BRAND DE ANGAJATOR
STRATEGIE & IDENTITATE
POZIȚIONARE
ȘI
IDENTITATE
1500 EUR

CERCETARE DE PIAȚĂ

Aflați care este imaginea: analiza reputației, studiul concurenților, feedback-ul candidaților, angajaților, managementului etc.

DEFINAREA BRANDULUI

Definirea identității brandului, viziunea, misiunea, valorile de bază ale organizației, analiza, conceptul cheie al campaniei (mesaj principal, publicuri țintă, adaptare etc.)

DEFINIREA PUBLICULUI ȚINTĂ 

Definirea candidaților și a potențialilor colaboratori

CALCULAREA "PÂLNIEI" 

Câți oameni cunosc brandul, câți oameni sunt atrași, câți doresc să viziteze, câți solicită locuri de muncă, câți se întorc etc. -  candidați / angajați / lună / an

STRATEGIE – 
PROMOVARE
1500 EUR

STRATEGIE DE PROMOVARE PENTRU 6 LUNI

 • Definirea situației comerciale actuale,

 • Stabilirea obiectivelor de business,

 • Definirea situației actuale pe marketing,

 • Stabilirea obiectivelor de marketing,

 • Definirea abordării pe strategii și tactici, resurse necesare și riscuri

 • Alegerea celor mai bune canale de promovare pe perioade de timp specifice

CONCEPT
CREATIV
-
COPYWRITING
900 EUR

COPYWRITING - CONCEPT CREATIV

Mesajul central, conceptul cheie al campaniei - comunicare strategică

STRATEGIE - COMUNICARE
900 EUR

STRATEGIE DE COMUNICARE PENTRU 6 LUNI

 • Concentrarea pe fiecare canal relevant; include analize și previziuni de impact

 • Adaptarea strategiei pentru fiecare categorie de oportunități,

 • Design materiale,

 • Poziționare ca un brand de top cu oportunități de top

CONCEPT CREATIV
-
VIZUAL
500 EUR

FACE LIFT ȘI GESTIONAREA CONTURILOR SOCIAL MEDIA

 • Creșterea atractivității prin mesajul destinat publicului targetat, claritate asupra a ceea ce oferi, identitatea companiei, beneficiile etc.

 

* Putem calcula pachetele în funcție de volumul de lucru sau de limitele temporale (costurile pot începe de la 600 EUR / lună)

După finalizarea identității vizuale și a proceselor de analiză internă și externă, putem determina exact materialele și tipurile de suport necesare expunerii identității în conformitate cu activitatea companiei (de exemplu: documente interne, acrosaje, pliante, stilouri, plicuri, uniforme).

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU

O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Lăsă-ne contactele și cerințele tale și vom reveni cu recomandările potrivite. Dacă preferi să vorbești cu cineva direct mai întâi, ne poți oricând suna la +40724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp, la același număr.

CE AR TREBUI SĂ ȘTII

ÎNAINTE SĂ NE CONTACTEZI

DACĂ NU AI UN DEPRTAMENT DE MARKETING INTERN
Fără un departament de marketing sau o echipă care poate implementa și monitoriza activitatea în timp real, îți recomandăm strategii pe perioade mai scurte
MONITORIZARE ȘI IMPLEMENTARE
La cerere, îți putem oferi, de asemenea, noi aceste servicii de implementare și monitorizare în timp real a strategiilor de comunicare și marketing, astfel încât acestea să fie aliniate permanent la obiectivele companiei.
O DATĂ CLARĂ
Pentru unele rezultate putem avea date fixe, însă pentru altele data de final poate fi numai aproximată.
Ex.: O campanie de rebranding poate dura de la 1 la 3 luni din momentul în care au fost recepționate toate informațiile în brief, toate acestea în funcție de mărimea activității, de nevoile brandului și de specificațiile proiectului hotărâte ulterior.
Un termen limită clar poate fi comunicat numai după ce sunt cunoscute toate componentele campaniei și toate serviciile necesare pentru a fi implementate.
RESURSE PENTRU UTILIZAREA MAI MULTOR CANALE
Crearea de conținut pentru Facebook nu este aceeași cu crearea de conținut pentru LinkedIn sau, cu atât mai puțin, pentru comunități de blog sau presă.
În același mod, timpul este distribuit diferit atunci când există o singură campanie publicitară sau când ai 3-4 campanii pe diferite canale pe care conținutul trebuie prezentat diferit, precum și modul de implementare și pentru diferitele tipuri de public, pentru fiecare canal.
RESURSE PENTRU CAMPANII ADS
Pentru a optimiza campaniile de anunțuri este nevoie de urmărire constantă și click-uri, astfel încât acestea să poată fi optimizate în timp real, împreună cu observații despre comportamentul și reacțiile publicului țintă, timp de mai multe zile.
RESURSE PENTRU CREAREA UNUI CONȚINUT POTRIVIT
Pentru crearea conținutului este nevoie de înțelegere și analiză în timp real pentru a avea cea mai bună formă pentru creație și pentru a emite informații și texte specifice online. Deci aceste acțiuni reprezintă eforturi constante și au nevoie de resurse de timp și atenție.
Activitatea are o perspectivă mai profundă și o activitate mai intensă, mai ales atunci când este concentrată în mediul online, unde publicul țintă se ascunde în spatele unui ecran. Această activitate este intensă chiar și atunci când targetăm un singur canal. Când toate acestea sunt combinate, sarcina de execuție este mai mare, deci cu cât avem mai multe canale, munca crește exponențial, resursele de asemenea și acestea sunt câteva motive pentru diferențele dintre cotații.
DE CE UNELE DINTRE CAMPANIILE TALE E POSIBIL SĂ FI EȘUAT
Mulți creativi și specialiști calculează bugetele fără a lua în considerare importanța sau atenția, iar acest lucru este felul în care rezultatele slabe sau sub medie sunt generate, scăzând astfel valoarea campaniei în general, precum și rezultatele fiecărui buget acordat pentru canalele plătite (paid media). De aceea, îți recomandăm să investești în oameni și în practicile potrivite la momentul potrivit și să nu cheltuiești mai mult corectând practicile care se traduc într-o implementare proastă la un moment dat.
Want a quotation
bottom of page