VREI SĂ ÎNCEPI

TE ANTRENEZI SERIOS?

Fie că dorești să îți schimbi cariera, fie că ai nevoie de o expertiză în plus pentru business-ul tău, te felicităm că ai venit printre cei care vor să își schimbe viitorul! Aici ai promisiunea noastră nu numai că vei învăța compentențe noi, ci și că le vei pune și în practică, astfel încât să ai o experiență reală, de care să te folosești pentru creșterea business-ului tău sau pe care să o poți scrie în CV la final! Am ajutat mulți oameni până acum, așa că tu poți fi următorul. Bine ai venit în tabăra online Restart Camp!
SPECIALIZĂRILE
PE CARE LE POȚI ÎNVĂȚA + PRACTICA
SUNT
MODULUL 1
începători
(cursurile gratuite)
Participarea la cursul din modul 1 este opțională și nu influențează cunoștințele din cursurile de la modulul 2 (cele plătite), fiind informație adițională. Însă îți recomandăm să participi și la acestea, pentru a căpăta cât mai multă infomație. Participarea la modulul 1 nu reprezintă o obligație pentru înscrierea la modulul 2. Dacă dorești să participi mai întâi la unul dintre cursurile gratuite, click pe butonul de mai jos pentru înscriere.
MODULUL 2
avansați
(cursurile plătite + oportunitatea de a face 6 luni de practică)
După cursul gratuit (care reprezintă modulul 1), poți opta pentru oricare dintre specializările de mai jos pentru etapa următoare (cursul modul 2 + practică). Fiecare curs de mai jos va avea loc seara, după program, după cum urmează:
Bazele MARKETING - vineri-sâmbătă-duminică, orele 18:30-21:30, respectiv 12:00-15:00​
 • 5-6-7 februarie

Bazele EMPLOYER BRANDING - luni-marți, orele 18:30-21:30

 • 8-9 februarie

Bazele CREARE WEBSITE & ARHITECTURĂ WEB - luni-marți,orele 18:30-21:30

 • 1-2 februarie

Bazele PERSONAL BRANDING - marți-miercuri, orele 18:30-21:30​

 • 16-17 februarie

Bazele PLANULUI DE AFACERI - joi-vineri, orele 18:30-21:30​

 • 29-30 ianuarie

Bazele CUSTOMER EXPERIENCE - vineri-sâmbătă, orele 18:30-21:30, respectiv 12:00-15:00​
 • 12-13 februarie

Bazele ORGANIZARE EVENIMENTE - luni-marți, orele 18:30-21:30​

 • 15-16 februarie

Bazele SOCIAL MEDIA - luni-marți, orele 18:30-21:30

 • 8-9 februarie

Bazele VÂNZĂRI - luni-marți, orele 18:30-21:00​​

 • 25-26 ianuarie

Bazele HR (RECRUTARE & SELECȚIE) - luni-marți, orele 18:30-21:30

 • 1-2 februarie

CE VEI AVEA
CU TERMEN NELIMITAT
(”FOR LIFE”)
​​Ce vei avea cu termen nelimitat („for life”) din partea noastră, o dată ce ai intrat în tabăra online
Restart Camp:
 • SUPORTUL DE CURS - Vei primi suportul de curs în format PDF.

 • ÎNREGISTRAREA CURSULUI - Dacă ai optat și pentru ea.

 • O COMUNITATE DE COLEGI CARE SĂ TE SUSȚINĂ ÎN EVOLUȚIE - Vei face parte dintr-un grup de Telegram alături de toți cursanții - nu numai cei din grupa ta, ci toți cei care au participat vreodată la același curs cu tine :), astfel încât să poți cere mereu informații, feedback despre reușitele tale și ajutor când nu te descurci cu ceva de la colegi și de la traineri.

 • PROFESAREA ȘI TESTAREA UNEI NOI SPECIALIZĂRI - Posibilitatea de a face voluntariat pe specializarea ta cât timp ai nevoie (mai mult sau mai puțin de 6 luni – rămâne la alegerea ta). Vei învăța, pe lângă noțiunile de la curs, și experiențial, punând ce ai învățat la treabă, profesând cu adevărat într-un cadru cu oameni care te susțin și te învață constant.

 • VIZIBILITATE ÎN FAȚA CUI TREBUIE - Vei avea recunoașterea publică a contribuției tale în fața a mii de oameni - pe website-urile comunității unde vei profesa (www.greathrs.com, www.angajez45plus.com, www.millionaire-mindset-inspiration.com, www.thebasicsagecy.com) și în canalele de social media ale acestora – în footer-ul fiecărui site vei putea vedea canalele sociale ale fiecărei comunități.

 • UN PROIECT CU RENUME ÎN PORTOFOLIU - Vei putea adăuga în portofoliul tău contribuția ta la un proiect mare, cu vizibilitate națională (dintre cele ale comunității pe care o alegi).

 • EXPERIENȚA ÎN CV - Vei avea în CV noua expertiză și experiența de 6 luni într-un domeniu nou.

 • RECOMANDĂRI DE LA COLEGI ȘI COORDONATORI - Vei putea pune contactele colegilor și trainerilor la recomandări în CV pentru noul angajator dorit.

 
CARE SUNT PAȘII
ÎN RESTART CAMP
CARE SUNT PAȘII TĂI ÎN TABĂRA ONLINE
Ai fost la unul dintre cursurile gratuite. Felicitări!
 • Ai aflat câteva noțiuni despre specializarea aleasă
 • Ai aflat mai multe despre program și cum ne-am gandit să te ajutăm să înveți noțiunile de bază și să profesezi într-o nouă specializare, să poți avea și cunoștințele și experiență când aplici pentru un nou job sau când începi să aplici în business-ul tău ce ai testat deja.
Cum te înscrii în taberele online Career Restart sau Business Restart:
 • Completezi formularul de mai jos, ne spui ce specializări îți dorești (atenție să introduci voucherul de discount primit la cursul gratuit să poți beneficia de acest discount - ai info mai jos) și apoi te invităm la cursul pentru avansați
 • Participi la cursul pentru avansați și înveți noțiunile de bază (în funcție de curs, acestea pot avea 2 sau 3 zile, cu câte 3 ore de curs / zi, seara, de la ora 18:30 - ai mai jos lista cursurilor și datele acestora)
 • Intri ca voluntar în comunitatea pe care ți-o alegi (dintre cele partenere - Great HRs Community, Angajez 45+, Millionaire Mindset Inspiration România) sau chiar în acest proiect și începi treaba - profesezi în mod serios prin voluntariat. Îți punem la dispoziție 6 luni în care vei putea face partea practică (Vei lucra minim 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău + vei participa la 1 meeting pe săptămână pentru status și plannig online alături de echipa ta. Vei lucra de la distanță, online, în echipe autonome, cu seriozitate și asumare din partea ta). Cu alte cuvinte, vei pune în practică ceea ce înveți la curs și îți vei însuși abilități noi profesând noua expertiză.
 • La final, dacă ești candidat, vei avea și experiența, și expertiza necesare adăugate în CV, pentru un nou început în carieră. Și, dacă vei avea nevoie (și dacă te vei ține de treabă, bineînțeles), vei putea avea, pe lângă experiența acumulată pusă în CV, și recomandări din partea noastră, dacă vei avea nevoie, pentru angajatorii care te intervievează.
 • Iar dacă ai ales acest program pentru business-ul tău, vei ști exact ce să faci pentru creșterea lui.
INVESTIȚIA TA
PENTRU VIITORUL TĂU
CUM PRIMEȘTI
COD DE VOUCHER PENTRU
DISCOUNT
Participi la unul dintre cursurile gratuite de 3h de aici (asta dacă nu ai participat deja), unde, la final, vei primi un voucher de discount din partea trainerului.
Iar dacă ești deja camper, poți cere codul trainerului tău oricând.
Atenție! Numai în primele 4 luni de la lansarea proiectului am avut aprox. 300 de cursuri pentru avansați rezervate (cursurile care îți dau acces la practica). Astfel că, datorită creșterii accelerate a proiectului, și pentru că avem nevoie de resurse să putem ajuta cât mai mulți oameni, vom schimba procentul de discount al voucherului treptat. Ai mai jos datele când se micșorează discountul.
GRĂBEȘTE-TE SĂ TE ÎNSCRII!
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce urmează după ce m-am înscris?

(1) Îți rezervăm locul la cursurile alese de la modulul 2 (cursurile plătite de aici).

(2) Participi la cursuri și înveți noțiunile de bază (în funcție de curs, acestea pot avea 2 sau 3 zile, cu câte 3 ore de curs / zi).
(3) La 1-3 zile distanță, vorbești cu coordonatorul (îi comunici ce specializare ai ales pentru practică și îi spui ce așteptări ai, ce îți dorești să realizezi la finalul perioadei de practică etc.). Sau poți participa la întălnirea dedicată informării despre practică, unde vei putea afla detalii despre comunitățile în care poți face practică, despre rolurile pe care le poți alege și poți pune întrebări despre orice detaliu dorești să afli.  Această întâlnire are lor o dată la 2 săptămâni și vei afla despre ea după ce faci cursul de la modulul 2.
(4) Intri ca voluntar în comunitatea pe care ți-o alegi și începi treaba (minim 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău + participarea la 1 meeting pe săptămână pentru status și plannig online. Vei lucra de la distanță, online, în echipe autonome, cu seriozitate și asumare din partea ta).

(5) La final, dacă vei avea nevoie și dacă te vei ține de treabă, vei putea avea nu numai experiența acumulată pusă în CV, ci și recomandări din partea noastră dacă vei avea nevoie pentru angajare.

Dacă mai vreau să achiziționez ceva în plus, mai pot folosi voucherul?​

Voucherul pe care l-ai primit poate fi folosit pentru a înregistra mai multe cereri cu același discount, dacă mai ai produse de adăugat și ai uitat să o faci la prima comandă, însă ai grijă să mai fie valabil.

Dacă am ales 2 specializări trebuie să fac 12 luni de practică în loc de 6?

Perioada de practică pusă la dispoziție de noi este de 6 luni. Poți face mai mult de 6 luni voluntariatul, însă nu e obligatoriu să faci câte 6 luni pentru fiecare specializare aleasă. Vei putea alege una sau, cel mult, 2 specializari, împreună cu coordonatorul tău, cu care te vei sfătui. Pe parcursul celor 6 luni poți oricând să schimbi specializarea, dacă vei considera că ești mai atras de o alta decăt cea pe care ai experimentat-o deja.

Pot să nu fac practică dacă nu doresc?​

Sigur. Noi îți punem la dispoziție un teren de antrenament pentru 6 luni, însă rămâne la latitudinea ta cât timp vrei să faci practica, fie că e mai multe luni, fie deloc.

Ce se întâmplă dacă nu pot participa într-una dintre zilele de curs?

Te rugam să ne anunți și îți vom trimite înregistrarea video a zilei respective, însă dacă nu vei putea participa deloc la curs, vom face tot posibilul să reluăm cursul, în termen de trei luni de la data achiziției tale și în funcție de numărul de cereri pe care îl vom primi.

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la unul dintre cursurile alese?

În cazul în care nu poți participa în data anunțată, te rugăm să ne anunți și vom face tot posibilul să reluăm cursul, în termen de trei luni de la data achiziției tale și în funcție de numărul de cereri pe care îl vom primi.

Mă poate ajuta cineva cu sfaturi sau indicații să aleg specializarea pentru practică?

Sigur. După terminarea cursului vei putea vorbi cu coordonatorul tău (trainerul) care te va îndruma mai departe.

În ce constă practica prin voluntariat?

Intri ca voluntar în comunitatea pe care ți-o alegi și începi treaba (minim 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău + participarea la 1 meeting pe săptămână pentru status și plannig online. Vei lucra de la distanță, online, în echipe autonome, cu seriozitate și asumare din partea ta).

 • Facebook - The Basics Agency
 • LinkedIn