RESTARTUL TĂU IN 2021

CREAREA OBIECTIVELOR PERSONALE

NE VEDEM SÂMBĂTA ACEASTA

Mai sunt câteva zile...

Ești camper? Înscrie-te aici și îți trimitem datele de acces la eveniment, pe mail. Nu ești camper? Scrie-ne un mail la echipa.restartcamp@gmail.com și află cum poți deveni unul :)

Vrei să mai inviți și alte persoane dragi să beneficieze gratuit de acest eveniment? Scrie mai jos cine sunt să le trimitem o invitație din partea ta. ATENȚIE! Participarea este gratuită, însă accesul se va putea face numai pe bază de invitație din partea camperilor și confirmare din partea organizatorilor. Nu vom păstra adresele prietenilor tăi după participarea lor la eveniment.

 

CINE CAUTĂ...

GĂSEȘTE!

Obiectivele clare sunt secretul despre care știm cu toții, însă parcă tot simți că lipsește ceva în cazul tău? Hai să primești ajutor de data asta!

UN EVENIMENT ALTFEL:
Pentru că totul depinde de tine și deciziile tale, noi ți-am pregătit un eveniment ”with a twist”. Adică am găsit o cale să te ajutăm nu numai să îți setezi corect obiectivele pentru 2021, dar și sa te ții de ele. E ceea ce îți trebuie?

 

POȚI VENI ÎNSOȚIT:
Dacă da, poți veni singur sau însoțit de unul sau mai mulți prieteni. Participarea este gratuită, însă pe bază de confirmare.

 

CADOURI:
Pentru că la #RestartCamp a inceput sezonul cadourilor, începem prin acest eveniment cadou pentru tine si invitații tăi + multe surprize de care o să afli la eveniment + o tombolă cu cadouri.

 

ÎNSCRIEREA:
Ce trebuie să faci? Te înscrii pe formularul de mai sus și noi revenim la tine cu datele de acces. Simplu nu? Deci ce faci sâmbătă dimineața de la 10? Vrei să bem cafeaua împreună și să te bucurăm cu cadouri si vești bune?

CINE TE VA BUCURA

CU SURPRIZE LA EVENIMENT

  • LinkedIn

Alina Anghel

Fondator & trainer

@Restart Camp

  • LinkedIn

Luminița Apostol

Trainer & Consultant

@Restart Camp

  • LinkedIn

Dora Brăhaița

Fondator & trainer

@Restart Camp

  • LinkedIn

Claudia Bujeniță

Trainer & Consultant

@Restart Camp

  • LinkedIn

Gabriela Ciupitu

Trainer & Consultant

@Restart Camp

  • Facebook - The Basics Agency
  • LinkedIn