VREI SĂ ÎNCEPI

TE ANTRENEZI SERIOS?

Fie că dorești să îți schimbi cariera, fie că ai nevoie de o expertiză în plus pentru business-ul tău, te felicităm că ai venit printre cei care vor să își schimbe viitorul! Aici ai promisiunea noastră nu numai că vei învăța compentențe noi, ci și că le vei pune și în practică, astfel încât să ai o experiență reală, de care să te folosești pentru creșterea business-ului tău sau pe care să o poți scrie în CV la final! Am ajutat mulți oameni până acum, așa că tu poți fi următorul. Bine ai venit în tabăra online!

ÎNSCRIE-TE ÎN

TABĂRA ONLINE RESTART

CARE SUNT SPECIALIZĂRILE PE CARE LE POȚI ÎNVĂȚA

Poți opta pentru oricare dintre specializările de mai jos pentru etapa următoare - curs + practică. Fiecare curs va avea o recurență de susținere o dată la 5 săptămâni și va avea loc seara, după program, după cum urmează:

 1. CUSTOMER EXPERIENCE - vineri-sâmbătă, 13-14 noiembrie, orele 18:30-21:00, respectiv 12:00-14:30 

 2. ORGANIZARE EVENIMENTE - luni-marți, 16-17 noiembrie, orele 18:30-21:00

 3. SOCIAL MEDIA - vineri-sâmbătă, 20-21 noiembrie, orele 18:30-21:00, respectiv 12:00-14:30

 4. VÂNZĂRI - luni-marți, 23-24 noiembrie, orele 18:30-21:00

 5. HR (RECRUTARE & SELECȚIE) - vineri-sâmbătă, 27-28 noiembrie, orele 18:30-21:00, respectiv 12:00-14:30

 6. MARKETING - luni-marți-miercuri, 26-27-28 octombrie, orele 18:30-21:00

 7. DESIGN GRAFIC - UX&UI - sâmbătă-duminică, 31 octombrie-1 noiembrie, orele 12:00-14:30

 8. EMPLOYER BRANDING - luni-marți, 2-3 noiembrie, orele 18:30-21:00
 9. EDITARE WEB & ARHITECTURĂ SITE-URI - vineri-sâmbătă, 6-7 noiembrie, orele 18:30-21:00, respectiv 12:00-14:30

 10. PERSONAL BRANDING - luni-marți, 9-10 noiembrie, orele 18:30-21:00

CE VEI AVEA CU TERMEN NELIMITAT („FOR LIFE”)

din partea noastră, dacă vrei să intri în tabăra online Restart:

 • REPETAREA CURSULUI DE CÂTE ORI VREI- Poți repeta cursul ales ori de câte ori dorești – cursurile au o ciclicitate de 6 săptămâni.

 • SUPORTUL DE CURS - Vei primi suportul de curs în format PDF.

 • O COMUNITATE DE COLEGI CARE SĂ TE SUSȚINĂ ÎN EVOLUȚIE - Vei face parte dintr-un grup de Telegram alături de toți cursanții - nu numai cei din grupa ta, ci toți cei care au participat vreodată :), astfel încât să poți cere mereu informații, feedback despre reușitele tale și ajutor când nu te descurci cu ceva de la colegi și de la traineri.

 • PROFESAREA ȘI TESTAREA UNEI NOI SPECIALIZĂRI - Posibilitatea de a face voluntariat pe specializarea ta cât timp ai nevoie (mai mult sau mai puțin de 6 luni – rămâne la alegerea ta). Vei învăța, alături de noi noțiunile noi, punând ce ai învățat la treabă, profesând cu adevărat, într-un cadru cu oameni care te susțin și te învață constant.

 • VIZIBILITATE ÎN FAȚA CUI TREBUIE - Vei avea recunoașterea publică a contribuției tale în fața a mii de oameni - pe website-urile comunității unde vei profesa (www.greathrs.com, www.angajez45plus.com, www.millionaire-mindset-inspiration.com/) și în canalele acestora de social media – în footer-ul fiecărui site vei putea vedea canalele fiecărei comunități.

 • UN PROIECT CU RENUME ÎN PORTOFOLIU - Vei putea adăuga în portofoliul tău contribuția ta la un proiect mare, cu vizibilitate națională dintre cele ale comunității pe care o alegi.

 • EXPERIENȚĂ ÎN CV - Vei avea în CV noua expertiză și experiență de 6 luni într-un domeniu nou.

 • RECOMANDĂRI DE LA COLEGI ȘI COORDONATORI - Vei putea pune contactele colegilor și trainerilor la recomandări în CV pentru noul angajator dorit.

CARE SUNT PAȘII TĂI ÎN TABĂRA ONLINE
Ai fost la unul dintre cursurile gratuite. Felicitări!
 • Ai aflat câteva noțiuni despre specializarea aleasă
 • Ai aflat mai multe despre program și cum ne-am gândit să te ajutăm să înveți noțiunile de bază și să profesezi într-o nouă specializare, să poți avea și cunoștințele și experiență când aplici pentru un nou job sau când începi să aplici în business-ul tău ce ai testat deja.
Cum te înscrii în taberele online Career Restart sau Business Restart:
 • Completezi formularul de mai jos, ne spui ce specializări îți dorești (atenție să întroduci voucherul de discount primit la cursul gratuit să poți beneficia de acest discount - ai info mai jos) și apoi te invităm la cursul pentru avansați.
 • Participi la cursul pentru avansați și înveți noțiunile de bază (în funcție de curs, acestea pot avea 2 sau 3 zile, cu câte 2 ore de curs / zi, seara, de la ora 18:00 - ai mai jos lista cursurilor și datele acestora)
 • Intri ca voluntar în comunitatea pe care ți-o alegi (dintre cele partenere - Great HRs Community, Angajez 45+, Millionaire Mindset Inspiration România) sau chiar în acest proiect și începi treaba - profesezi în mod serios prin voluntariat. Îți punem la dispoziție 6 luni în care vei putea face partea practică (Vei lucra minim 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău + vei participa la 1 meeting pe săptămână pentru status și planning online alături de echipa ta. Vei lucra de la distanță, online, în echipe autonome, cu seriozitate și asumare din partea ta). Cu alte cuvinte, vei pune în practică ceea ce înveți la curs și îți vei însuși abilități noi profesând noua expertiză.
 • La final, dacă ești candidat, vei avea și experiența, și expertiza necesare adăugate în CV, pentru un nou început în carieră. Și, dacă vei avea nevoie (și dacă te vei ține de treabă, bineînțeles), vei putea avea, pe lângă experiența acumulată pusă în CV, și recomandări din partea noastră, dacă vei avea nevoie, pentru angajatorii care te intervievează.
 • Iar dacă ai ales acest program pentru business-ul tău, vei ști exact ce să faci pentru creșterea lui.
 
INVESTIȚIA TA
CUM PRIMEȘTI COD DE VOUCHER
Participi la unul dintre cursurile gratuite de 1h30' de aici (asta dacă nu ai participat deja), unde, la final, vei primi un voucher de discount din partea trainerului.
Atenție! Numai în prima lună de la lansare a proiectului am avut 40 de înscriși la cursurile pentru avansați (care conțin și practică). Astfel că, datorită creșterii accelerate a proiectului, și pentru că avem nevoie de resurse să putem ajuta cât mai mulți oameni, vom schimba procentul de discount al voucherului treptat. Ai mai jos datele când se micșorează discountul.
GRĂBEȘTE-TE SĂ TE ÎNSCRII!

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Cum fac plata pentru ce am ales?


După înregistrarea în formular vei primi pe mail factura proformă. Pe aceasta vei putea găsi opțiunile alese de tine, suma de plată și contul unde vei face plata. Poți plăti prin online banking sau prin plată fizică la banca ta, arătând factura la ghișeu.
Ce urmează după ce m-am înscris?


(1) Îți rezervăm locul la cursurile alese.

(2) Participi la cursuri și înveți noțiunile de bază (în funcție de curs, acestea pot avea 2 sau 3 zile, cu câte 2 ore de curs / zi).
(3) La 1-3 zile distanță, vorbești cu coordonatorul (îi comunici ce specializare ai ales pentru practică și îi spui ce așteptări ai, ce îți dorești să realizezi la finalul perioadei de practică etc.).
(4) Intri ca voluntar în comunitatea pe care ți-o alegi și începi treaba (minim 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău + participarea la 1 meeting pe săptămână pentru status și plannig online. Vei lucra de la distanță, online, în echipe autonome, cu seriozitate și asumare din partea ta).

(5) La final, dacă vei avea nevoie și dacă te vei ține de treabă, vei putea avea nu numai experiența acumulată pusă în CV, ci și recomandări din partea noastră dacă vei avea nevoie pentru angajare.
Dacă mai vreau să achiziționez ceva în plus, mai pot folosi voucherul?​


Voucherul pe care l-ai primit la cursul gratuit are valabilitate 24h, deci până sâmbătă la ora 20:30, când vei putea înregistra ultima cerere pe formularul de pe pagina aceasta. Poți înregistra mai multe cereri dacă mai ai produse de adăugat.
Dacă am ales 2 specializări trebuie să fac 12 luni de practică în loc de 6?


Perioada de practică pusă la dispoziție de noi este de 6 luni. Poți face mai mult de 6 luni voluntariatul, însă nu e obligatoriu să faci câte 6 luni pentru fiecare specializare aleasă. Vei putea alege una sau, cel mult, 2 specializari, împreună cu coordonatorul tău, cu care te vei sfătui. Pe parcursul celor 6 luni poți oricând să schimbi specializarea, dacă vei considera că ești mai atras de o alta decăt cea pe care ai experimentat-o deja.
Pot să nu fac practică dacă nu doresc?​


Noi îți punem la dispoziție un teren de antrenament pentru 6 luni, însă rămâne la latitudinea ta cât timp vrei să faci practica, fie că e mai multe luni, fie deloc.
Ce se întâmplă dacă nu pot participa într-una dintre zilele de curs?


Îți vom trimite înregistrarea video a zilei respective, însă dacă nu vei putea participa deloc la curs, te vom repreograma la cursul de peste 4 săptămâni.
Ce se întâmplă dacă nu pot participa la unul dintre cursurile alese?


Cursurile au o ciclicitate pentru susținere o dată la 4 sătămâni, deci vei putea să participi la o nouă dată care îți va fi comunicată.
Mă poate ajuta cineva cu sfaturi sau indicații să aleg specializarea pentru practică?


Sigur. După terminarea cursului vei putea vorbi cu coordonatorul tău (trainerul) care te va îndruma mai departe.
În ce constă voluntariatul?


Intri ca voluntar în comunitatea pe care ți-o alegi și începi treaba (minim 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău + participarea la 1 meeting pe săptămână pentru status și plannig online. Vei lucra de la distanță, online, în echipe autonome, cu seriozitate și asumare din partea ta).

 • Facebook - The Basics Agency
 • LinkedIn