FELICITĂRI

TOCMAI AI ALES

UN VIITOR MAI BUN PENTRU TINE!

Cursul Bazele COMPUTER SKILLS (Optimizarea utilizarii computerului)

Cod 50
240LEI
În stoc
1
Detalii produs

Cursul Bazele COMPUTER SKILLS (Optimizarea utilizării computerului)

Cursul durează 2 zile, are loc live, online, după program - vineri (de la ora 18:30-21:30) și sâmbătă (de la ora 12:00-15:00). Poți beneficia de participarea la cursurile achiziționate în termen de 3 luni de la data achiziției.

Următoarele sesiuni:

  • 5-6 februarie

Perioada de practică de 6 luni este inclusă, însă este opțională, în funcție de alegerea ta.

Trainer: Dana Pantea

Vei învăța despre:

  • Introducere în eficientizarea utilizării calculatorului cu optimizarea timpului personal și a operațiunilor;
  • Aplicații și programe gratuite care te pot ajuta în activitățile zilnice, la birou sau acasă (Google Drive și alte soluții în cloud, programe care îți deschid diverse formate de fișiere – video, audio, text etc.);
  • Cele mai utile aplicații și programe ușor de folosit, sfaturi pentru acțiuni și comunicarea în mediul online;
  • Utilizarea principalelor aplicații din pachetul Microsoft Office la nivel mediu - Word, Excel, Powerpoint;
  • Tips & tricks pentru utilizarea mailului în mod profesionist pe cele mai cunoscute platforme (crearea adresei, semnatura, aranjarea textului în pagină, identitatea pe care o percepe destinatarul etc.).
  • Tips & tricks pentru securizarea dispozitivelor (calculator, tabletă, telefon) și a conexiunii la Internet (evitarea spam-ului în mail, atacuri de hacking, manipularea utilizatorului și protecție împotriva acestor acțiuni, parole sigure, update-urile programelor etc.);

Cum primești datele de acces la cursul online:

Vei primi datele de acces și reminder pentru fiecare curs ales cu o săptămână înainte de acesta, pe e-mail + vei primi un mesaj pe Whatsapp cu aceste date, din nou, și cu o zi înaintea susținerii lui. Așa o să ne asigurăm că o să le ai la îndemână din 2 locuri :) După achiziționare, vei primi un mail cu acces la o pagină cu răspunsuri la alte întrebări pe care le-ai putea avea și, pentru orice eventualitate, poți oricând, dacă dorești să vorbești cu cineva direct, să ne suni la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

VREI VOUCHER DE DISCOUNT?

Îți dorești să achiziționezi acest produs din Learning Store cu discount? Poți să primești un voucher de discount de peste 50% pe care să îl folosești pentru toate produsele, dacă participi la unul dintre cursurile gratuite Restart Camp. Află când are loc următorul care te interesează din serie și înscrie-te aici: www.thebasicsagency.com/restart-camp. Iar dacă ești deja camper, poți cere voucherul direct trainerului tău.

Ne vedem în online!

Salvează acest produs pentru mai târziu

AI ÎNTREBĂRI

DESPRE

CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE?

Dă click pe butonul de mai jos pentru a accesa pagina cu toate detaliile despre proiect.
  • Facebook - The Basics Agency
  • LinkedIn