FELICITĂRI

TOCMAI AI ALES

UN VIITOR MAI BUN PENTRU TINE!

Cursul Bazele HR - Recrutare si Selectie

Cod 02
240LEI
În stoc
1
Detalii produs

Cursul Bazele HR (Recrutare & Selcție)

Cursul durează 2 zile, are loc live, online, după program - luni și marți (de la ora 18:30-21:30). Poți beneficia de participarea la cursurile achiziționate în termen de 3 luni de la data achiziției.

Următoarele sesiuni:

  • 1-2 februarie

Perioada de practică de 6 luni este inclusă, însă este opțională, în funcție de alegerea ta.

Trainer: Dora Brăhaița

Vei învăța despre:

  • Noi modalități de atragere a candidaților relevanți atunci când pachetul de beneficii al companiei tale nu mai e la fel de atractiv ca în trecut
  • Cum să îți minimizezi cheltuielile fără a-ți afecta rezultatele
  • Cum să îți stabilizezi echipa într-o perioadă de anxietate și incertitudine
  • Noi moduri de a analiza procesele de recrutare și selecție în contextul actual al pieței forței de muncă, cu accent principal pe recrutarea online.
  • Adaptarea metodelor tradiționale de recrutare și selecție la noua realitate, fiind proactiv și extinzându-ți eficient activitatea în mediul online.
  • Moduri de a rămâne conectat la ceea ce se întâmplă în prezent în piața muncii, în special în domeniul tău și ceea ce poți face pentru a modela traiectoria companiei tale când criza bate la ușă.

Cum primești datele de acces la cursul online:

Vei primi datele de acces și reminder pentru fiecare curs ales cu o săptămână înainte de acesta, pe e-mail + vei primi un mesaj pe Whatsapp cu aceste date, din nou, și cu o zi înaintea susținerii lui. Așa o să ne asigurăm că o să le ai la îndemână din 2 locuri :) După achiziționare, vei primi un mail cu acces la o pagină cu răspunsuri la alte întrebări pe care le-ai putea avea și, pentru orice eventualitate, poți oricând, dacă dorești să vorbești cu cineva direct, să ne suni la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

VREI VOUCHER DE DISCOUNT?

Îți dorești să achiziționezi acest produs din Learning Store cu discount? Poți să primești un voucher de discount de peste 50% pe care să îl folosești pentru toate produsele, dacă participi la unul dintre cursurile gratuite Restart Camp. Află când are loc următorul care te interesează din serie și înscrie-te aici: www.thebasicsagency.com/restart-camp. Iar dacă ești deja camper, poți cere voucherul direct trainerului tău.

Ne vedem în online!

Salvează acest produs pentru mai târziu

AI ÎNTREBĂRI

DESPRE

CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE?

Dă click pe butonul de mai jos pentru a accesa pagina cu toate detaliile despre proiect.
  • Facebook - The Basics Agency
  • LinkedIn