RESTART CAMP

O NOUĂ SPECIALIZARE + EXPERIENȚĂ

PENTRU TINE

4499

înscriși

5.png
  • Vrei să faci o schimbare în carieră, dar nu știi de unde să începi.

  • Ai nevoie să o iei de la capăt, într-o nouă specializare.

  • Îți dorești să adaugi noi competențe la jobul pe care îl ai deja pentru a deveni mai valoros pentru angajatorul actual.

  • Ai nevoie de experiență în CV în această perioadă pentru că ești într-o pauză nedorită.

  • Ești la început de drum și ai nevoie de o experiență relevantă în CV pentru ce îți dorești să profesezi.

  • Dorești să afli dacă într-adevăr ți s-ar potrivi o nouă meserie, fără să fii nevoit să îți părăsești jobul actual pentru asta.

6.png
  • Ai nevoie să îți îmbunătățești afacerea, dar nu știi de unde să începi.

  • Nu mai vrei să riști timp și bani pentru a face experimente pe propriul business, pentru a vedea ce mai funcționează și ce nu în prezent.

  • Sau poate că îți dorești acum să pornești o afacere și nu știi ce ai nevoie să înveți și ce trebuie să testezi înainte de a face acest pas.

CE SPUN CAMPERII

CARE AU ÎNCEPUT PROGRAMUL

CE POȚI ÎNVĂȚA

ȘI PRACTICA

Pentru tine am creat
TABĂRA ONLINE RESTART CAMP

Specializările pe care le poate oricine profesa sunt:

Marketing, Social Media, Vânzări, Crearea unui website (fără cunoștințe de programare), HR (Recrutare & Selcție), HR (Career Planning), Employer Branding, Customer Experience (Experiența clientului), Employee Experience (Experiența angajatului), Design Grafic (UX&UI), Online Teaching (Traininguri și predare online), Organizarea de Evenimente (online & offline).

Alături de specializările în care poți să profesezi, mai poți studia câteva care îți vor folosi în mai multe arii ale vieții, și în orice profesie alegi:

Computer Skills (Competențe de folosire a calculatorului la un nivel avansat), Personal Branding & definirea identității proprii, Crearea unui plan de afaceri și Educație financiară.

POȚI ÎNVĂȚA COMPETENȚELE DE BAZĂ în câteva zile. Și vei putea să ÎȚI PUI NOILE ABILITĂȚI LA LUCRU prin practică de voluntariat într-una dintre comunitățile partenere ale inițiativei (Great HRs, Millionaire Mindset Inspiration Romania, Angajez 45+ sau chiar în cadrul acestui proiect, în funcție de alegerea ta)
DOREȘTI
APROFUNDAREA CUNOȘTINȚELOR?

Te așteptăm și la celelalte cursuri ale noastre. Poți afla mai multe despre ele la oricare dintre cursurile gratuite la care participi sau intrând direct pe Learning Store-ul nostru aici: click.

CARE SUNT PAȘII
ÎN RESTART CAMP?

1

Mergi la unul dintre cursurile gratuite și afli despre program

Înveți căteva principii și noțiuni de bază din specializarea aleasă pe care deja le poți folosi în acțiunile tale zilnice.
Afli mai multe despre acest program și cum ne-am gândit să te ajutăm să: înveți accelerat noțiunile de bază, să profesezi în mod real într-o nouă specializare, să poți avea și cunoștințe și experiență când aplici pentru un nou job sau când începi să aplici în business-ul tău ce ai testat aici.

4

Alegi comunitatea online în care vrei să faci practicarea

Poți alege dintre cele 4 comunități ale proiectului - Great HRs, Angajez 45+, Millionaire Mindset Inspiration România și Restart Camp)

2

Comanzi unul dintre cursurile din modulul 2 pe care ți le dorești

Ține minte să introduci voucherul de discount primit la cursul gratuit, să poți beneficia de discount și să poți plăti numai câteva zeci de lei pe cursul dorit de tine. După confirmare, îți trimitem datele de acces la cursul ales

5

Alegi 1 sau 2 roluri pe care vrei să le începi prin voluntariat profesional

Odată ce ai ales și rolul, cu ajutorul colegilor noștri, începi treaba - profesezi în mod serios prin voluntariat profesional. Îți punem la dispoziție 6 luni în care vei putea învăța practicând în mod activ ce ai învățat la curs (lucrând 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău). Vei lucra de la distanță, online, în echipă, cu seriozitate și asumare din partea ta).

3

Participi la curs și înveți noțiunile de bază pentru noua expertiză

În funcție de specializare, cursul ales de tine poate ține 2 sau 3 zile, cu câte 3 ore de curs / zi, seara, de la ora 18:30

6

Culegi beneficiile pe toată perioada de practicare, indiferent dacă alegi să profesezi 6 luni, mai mult sau mai puțin

 
Dacă ești candidat, vei avea și experiența, și expertiza necesare, adăugate în CV, alături de recomandări din partea noastră, pentru angajatorii care te intervievează.
Iar dacă ești antreprenor sau freelancer și ai ales acest program pentru business-ul tău, vei ști exact ce să faci pentru creștere și profit mai mare.
CE VEI AVEA
CU TERMEN NELIMITAT
(”FOR LIFE”)
o comunitate de colegi care să te susțină în evoluție

Vei face parte dintr-un grup alături de toți cursanții - nu numai cei din grupa ta, ci toți cei care au participat vreodată la același curs cu tine :), astfel încât să poți cere mereu informații, feedback despre reușitele tale și ajutor când nu te descurci cu ceva, de la colegi și de la traineri.

profesarea și testarea unei noi specializări

Posibilitatea de a face voluntariat profesional pe specializarea ta cât timp ai nevoie (mai mult sau mai puțin de 6 luni – rămâne la alegerea ta). Vei învăța, pe lângă noțiunile de la curs, și experiențial, punând ce ai învățat la treabă, profesând cu adevărat într-un cadru cu oameni care te susțin și te învață constant.

vizibilitate în fața cui trebuie

Vei avea recunoașterea publică a contribuției tale în fața a mii de oameni - pe website-urile comunităților unde vei practica noua expertiză (www.greathrs.com, www.angajez45plus.com, www.millionaire-mindset-inspiration.com, www.thebasicsagecy.com) și în canalele de social media ale acestora – în footer-ul fiecărui site, dintre cele de mai sus, vei putea vedea canalele sociale ale fiecărei comunități.

un proiect cu renume în portofoliu

Vei putea adăuga în portofoliul tău contribuția ta la un proiect mare, cu vizibilitate națională (dintre proiectele comunităților pe care le alegi).

experiența în CV

Vei avea în CV noua expertiză și experiența de 6 luni într-un domeniu nou. Te sfătuim să nu pui această experiență la secțiunea voluntariat, în CV, pentru că este o experiență reală, în care profesezi o meserie, chiar dacă nu e într-o companie angajator. La interviu vei putea dovedi expertiza și experiența și asta te va diferenția de alți candidați!

recomandări de la colegi și coordonatori

Vei putea atașa contactele colegilor, trainerilor și coordonatorilor tăi la recomandări în CV pentru noul angajator dorit.

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Fie că dorești să îți schimbi cariera, fie că ai nevoie de o expertiză în plus pentru business-ul tău, te felicităm că ai venit printre cei care vor să își schimbe viitorul! Aici ai promisiunea noastră nu numai că vei învăța compentențe noi, ci și că le vei pune în practică, astfel încât să ai o experiență reală, de care să te folosești pentru creșterea business-ului tău sau pe care să o poți scrie în CV la final! Acest program se adresează celor care nu au experiență în ceea ce urmeză a se studia, așa că tot ce îți trebuie este puțină încredere în tine și dorința de reușită. Am ajutat mulți oameni până acum, așa că și tu poți să reușești ce îți propui dacă vii alături de noi. Bine ai venit în tabăra online Restart Camp!