RESURSE PENTRU TINE

DE LA PARTENERI

Pe această pagină vei găsi constant informații despre partenerii care s-au alăturat proiectului și îl susțin prin resurse și sponsorizări. Susținerea acestor companii face posibilă extinderea proiectului la nivel național și informarea ta.

COMUNITĂȚI ONLINE
PENTRU PROFESIONIȘTI

She is MOM
DESPRE:

She is MOM este o platformă creată de femei pentru femei, cu misiunea de a le pregăti pe acestea în cariera lor profesională, dar nu numai. 

 

CUM TE POATE SUSȚINE:

VIZIBILITATE - prin crearea unui profil complet în platforma She is MOM ajută femeile să își găsească jobul pe care și-l doresc, prin crearea unui brand puternic de angajat și prin promovrea către companiile partenere.
MENTORAT - cu o echipă formată din peste 50 de specialiști din domenii variate: HR, Marketing, Financiar, Management, Antreprenoriat, IT, Psihologie, Coaching, oferă mentorat pentru femeile care își doresc să avanseze îin carieră, să își schimbe domeniul de activitate, să devină antreprenor sau au nevoie de ghidaj într-o situație personală.
BENEFICII - peste 30 de beneficii aduse în comunitate: cursuri în diferite arii de business, servicii de sănătate, dezvoltare personală, activități recreative, nutriție, activități sportive, parenting - membrele comunității beneficiază de discounturi considerabile sau chiar servicii gratuite.

 

Devino membru SHE IS MOM și ai acces la: o ședință de mentorat gratuită, toate beneficiile din comunitate și consultanță pe toată durata procesului de angajare!

AuraFlorea Coaching
DESPRE:

Coach, trainer și manager de proiect cu experiență, cu o istorie demonstrată de lucru în industria managementului educației. Specializat în negocieri, planificare de afaceri, vânzări, cercetare de piață și management. Profesionist puternic în managementul de proiecte și programe, cu un BA (HONS) Management de afaceri axat pe afaceri, management, marketing și servicii conexe de asistență de la Universitatea din Sunderland.

Certificat în managementul resurselor umane, atât în România, cât și în Marea Britanie, cu experiență dovedită în selecția candidaților - de la analiza afacerii până la descrierea și specificarea postului, proceduri corelate între resursele umane și planurile de afaceri. De asemenea, experiență în selecția și recrutarea candidaților atât în România, cât și în Marea Britanie, în limba mea maternă sau engleză.

Tried & Tested
DESPRE:

Oferim o gamă completă de servicii de proiectare și consultanță în domeniul securității afacerii cu privire la date personale și confidențiale, informații de utilizare internă, informații clasificate (naționale, NATO, UE), audit de certificare ISO, analize de risc și alte componente necesare atât companiilor mari, cât și celor mici.

- GDPR - implementarea politicilor (site-ul web, procedurile interne, documentele necesare, accesul angajaților etc.)
- Analiza riscurilor pentru informații confidențiale
- Audit pentru certificarea ISO27001 a companiei
- Implementarea măsurilor pentru obținerea aprobării securității industriale
- Planificarea implementării măsurilor, crearea procedurilor, stabilirea nevoilor specifice
- Configurarea computerului sau a sistemelor de management fizic (pentru înregistrarea activității fiecărei persoane implicate)
- Planificarea și analiza protecției pentru prevenirea pătrunderii de la entități externe fără autorizație
- Planificarea achizițiilor pentru echipamente și materiale pentru a asigura protecția
- Identificarea amenințărilor din interior

COMUNITĂȚI ONLINE
PENTRU STUDENȚI

Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații
DESPRE:

LSFETc este o organizație non-guvernamentală și are ca scop principal reprezentarea studenților pe plan Universitar, național și local. 👨‍🎓

 

CUM TE POATE SUSȚINE:

Pe lângă reprezentarea studenților, Liga ETc se ocupă de super proiecte, cum ar fi:

  • Electronics Summer University, universitate de vară dedicată elevilor de clasa a 11-a

  • Networking and Electronics Workshop, proiect care urmărește integrarea studenților în module practice prin organizarea de workshop-uri

  • Exchange, oportunitate de neratat pentru studenți unde se realizează schimbul de experiență cu între studenți din orașe diferite

  • Fii Tu Fratele Mai Mare, proiect dedicat copiilor defavorizați din centrele de plasament, unde voluntarii ligii le oferă o zi diferită, scoțându-i din monotonia cotidiană

Sunteți curioși să le vedeți activitatea? Atunci vă invităm să îi urmăriți pe pagina de facebook: LSFETc Timișoara și instagram: @ligaetc.

COMUNITĂȚILE

DE PRACTICĂ

Great HRs
Incubator de proiecte pentru schimbarea pieței muncii
Millionaire Mindset Inspiration Romania
Dacă simți că ai nevoie de un teren de experimentare, de disciplinare spre construirea unui viitor exact așa cum ți-l dorești și a dobândii de claritate cu privire la misiunea ta, vino în MMI și cunoaște lunar oameni de succes pentru care “nu pot “nu înseamnă nimic și de la care poți învăța direct strategii de reușită, în cadrul evenimentelor din seria #ConversatiiCuUnMilionar. Succesul creează succes! Misiunea noastră este să îl construim împreună!
Angajez 45+
Campanie națională de comunicare - manifest pentru incluziune și normalizarea a pieței muncii din România
Restart Camp
#CareerRestart &#BusinessRestart) - Teren de antrenare profesională & antreprenorială