BINE AI VENIT ÎN

RESTART CAMP

BUSINESS RESTART

Tabăra online unde primești un set complet de tool-uri pentru antreprenoriat & freelancing, 

prin cursuri + 6 luni de practică și testare pentru creșterea business-ului tău

2886

înscriși

 
1.png
6.png
2.png

LISTA DE

CURSURI GRATUITE

Dă click pe oricare dintre cursurile de mai jos să afli mai multe informații despre ele!

2.png

Bazele Marketing & Vânzări

Joi, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 20 mai 2021

5.png

Bazele Personal Branding (Definire Identitate)

Joi, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 14 mai 2021

8.png

Bazele Educației Financiare

 

Luni, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 12 aprilie 2021

10.png

Bazele Planului de Carieră (pentru angajați)

Joi, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 13 mai 2021

3.png

Bazele HR (Recrutare & Selecție) & Employer Branding (Imagine de Angajator)

 

Miercuri, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 21 aprilie 2021

7.png

Bazele Customer & Employer Experience (Experiența Clienților și a Angajaților)

Miercuri, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 19 aprilie 2021

6.png

Bazele Design Grafic UX & UI

 

Miercuri, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 21 mai 2021

4.png

Bazele Social Media & Creare Website (fără cunoștințe de programare)

Miercuri, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 22 aprilie 2021

9.png

Bazele Planului de Faceri (Business Plan)

Marți, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 20 aprilie 2021

11.png

Bazele Computer Skills (Optimizarea utilizării computerului) & Predare Online

Miercuri, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 14 aprilie 2021

CE SPUN CAMPERII

CARE AU ÎNCEPUT PROGRAMUL

ÎNSCRIE-TE LA

TRAININGURILE GRATUITE

Lasă-ne contactele tale și vom reveni cu un mail cu datele de acces pentru sesiunea aleasă. Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte de înscriere, ne poți suna oricând la 0722893117 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

La care dintre evenimente vrei să participi?
 

CINE SUNT

TRAINERII

 • LinkedIn

Alina Anghel

Arhitect de procese de vânzări, Marketing & Employer Branding, antreprenor în serie & creator de comunități

Fondator al uneia dintre primele agenții media de pe piața reputației de angajator din România și apoi a încă unei agenții de strategie de brand; creatoare a 2 comunități profesionale; fondator al primului manifest social de anvergură națională împotriva discriminării de vârstă în procesul de angajare din România.Din 2008 a construit proiecte și echipe inovatoare, oferind către peste 200 de corporații din 20 de industrii resursele necesare pentru creșterea reputației afacerii și a celei de angajator, prin campanii interne și externe de experiență de brand.Pasionată de mecanismele funcționalității și de creșterea durabilă în organizații, consideră pragmatismul, cercetarea, datele concrete și încrederea în oameni drept baza oricărei strategii de succes. Ea vă va spune, chiar și după mai bine de un deceniu, că încă se vede ca un profesionist de marketing și vânzări, care a avut norocul să creeze o mulțime de proiecte cu o mulțime de profesioniști și oameni extraordinardinari.

 • LinkedIn

Gabriela Ciupitu

Management & consultanță în Customer Experiece

Gabriela are o experiență de peste 14 ani în domeniul bancar pe zona de creditare. Este o persoana care isi gestioneaza bugetul personal in mod eficient si isi doreste ca Educatia Financiara sa devina parte din educatia fiecarui adult si copil. În cariera sa a dezvoltat și implementat proiecte pentru eficientizarea proceselor și transformarea experienței clienților. Obiectivul ei clar este de a crea conexiunea clienților și angajaților cu brandul, produsele și serviciile organizației, prin emoții și rațiune. Într-un mediu economic în schimbare și provocator, abordarea ei centrată pe clienți este recunoscută internațional prin obținerea certificării Customer Experience Professional acordată de către Customer Experience Professional Assocciation (SUA), devenind a doua persoană din România. 

Gabriela a fost invitată ca speaker la conferința internațională “The Journey to Customer-Centric Growth” și în juriu concursurilor de Customer Experience: “South-east Customer Experience Awards”, “European Customer Centricity Awards” si “International Customer Experience Awards”

 • LinkedIn

Claudia Bujeniță

Trainer și consultant

Manager financiar cu experiență, cu o istorie demonstrată a activității în industria chimică. Specializat în dreptul afacerilor, drept al concurenței, drept contractual, consultanță juridică și litigii, cu un masterat axat în Dreptul Afacerilor. Specialist în domeniul resurselor umane și auditor intern al sistemului management al calității, cu o vechime de peste 20 de ani într-o activitate reglementată prin cerințe suplimentare definite atât în legi interne, cât și în regulamente internaționale.
Orice afacere trebuie protejată de riscuri, iar acest fapt depinde, în principal, de înțelegerea consecințelor juridice pe care le implică desfășurarea activității pe teritoriul acestei țări. Aceasta trebuie condusă în conformitate cu legile, regulile și reglementările specifice activității desfășurate, iar unul dintre procesele importante este proiectarea şi implementarea scopurilor, strategiilor şi planurilor care permit organizaţiei să-şi satisfacă necesităţile de  resurse umane, iar indivizilor să-şi îndeplinească scopurile carierei lor.

 • LinkedIn

Mihaela Cosma

Trainer și consultant

Cu peste 10 ani experiență în predare în offline și ca fost camper în Restart Câmp, nevoia de a trece în online s-a conturat tot mai clar, încă de la început de 2020, în special odată cu ivirea pandemiei și a necesității de adaptare continuă la noua realitate.

Comunitatea a fost creată și unită în online și tot prin intermediul acesta puteam crea un mediu perfect de învățare și dezvoltare, fără a fi nevoie să mai ținem cont de locație. Din pasiunea de a duce mai departe cunoștințele și experiența acumulate în anii de predare, prin cursul de Online Teaching îmi doresc ca toți cursanții să capete ușurința în abordarea oricărui tip de lecție sau subiect în online, să reușească a depăși limitările, adesea de sine impuse, cu privire la utilizarea tool-urilor disponibile și a comunicării via Internet și să poată transpune cu succes în online orice lecție susțină anterior față-în-față.

 • LinkedIn

Dora Brăhaița

Management în Resurse Umane, consultanță pentru angajatori & ambasador al performanței

 

Dora are o experiență semnificativă în resurse umane, recrutare și selecție pe roluri de specialitate, în proiecte care au susținut dezvoltarea constantă a proceselor și a oamenilor, îmbunătățirea reputației de angajator, campanii de comunicare și branding, motivarea echipelor și creșterea retenției, adunate de-a lungul timpului în rolurile de management, suport și consultanță pe care le-a avut în industrii precum Telecom, Externalizare de procese (BPO) și Automotive.

În calitate de ambasador constant al performanței, a lăsat o amprentă personală valoroasă asupra inițiativelor și oamenilor cu care a lucrat, ajutându-i întotdeauna să își definească o cale a succesului personal și profesional, în concordanță cu aptitudinile, pasiunile și aspirațiile lor.

Pasiunea pentru oameni și sisteme o face să își continue misiunea de a ajuta cât mai mulți oameni să își găsească calea în carieră și angajatorii în dezvoltarea sustenabilă.

 • LinkedIn

Aurelia Florea

Trainer certificat, coach, 
antreprenor și manager de HR

Aurelia are o experiență de peste 20 de ani în piața muncii atât din poziția de angajat cât și din cea de antreprenor, în țară cât și în Marea Britanie.

A activat în domenii precum cel al educației, vânzări, coaching, control al calității produselor, HR, etc. Experiența dobândită în perioada în care a coordonat echipe și procese interne complexe, i-au permis să activeze și să se specializeze în mentoratul de business, de la întocmirea unui plan de business până la analiza lui. Pornind de la o simpla idee, ea poate previziona șansa lui de reușită, te poate ghida, poate formula liniile principale de business și chiar te poate ajuta la îndeplinirea visului tău.

Fire calculată, mereu pregătită cu un plan de rezervă și o vorbă bună.

 

 • LinkedIn

Georgeta Zamfir

Trainer și consultant

Georgeta are un parcurs profesional deloc surprinzător pentru o persoană căreia îi plac provocările și situațiile care par imposibile. A lucrat în diferite domenii și organizații (ONG, mici producatori, corporație). A avut diverse roluri, a coordonat echipe și proiecte, acumulând experiență de lucru, de colaborare cu oamenii, a învățat să analizeze problemele clienților și să găsească soluțiile cele mai eficiente pentru rezolvarea lor.

Acum, implementează cu succes tehnologia de design web pentru a dezvolta și întreține site-uri. Are proiecte si colaborari pentru magazine on line si site-uri de prezentare, construind strategii care sporesc gradul de conștientizare a mărcii, promovează implicarea clienților și, în cele din urmă, stimulează traficul și conversiile web. Are experiență în managementul relației cu clienții, crearea de mesaje și conținut pentru social media si web, design UI și UX, CMS și expertiza tehnică necesară pentru: optimizarea site-urilor, asigurarea funcționalității și stabilității acestora între dispozitive și browsere diferite, înregistrarea domeniilor și organizarea găzduirii site-urilor.

 • LinkedIn

Dana Pantea

Trainer și consultant

Dana a intrat in Restart Camp chiar de la început (iunie 2020) și acum este voluntar în 4 comunități.

A avut o traiectorie cu multe provocări. Ea este medic veterinar, dar a lucrat în domenii diferite și a acumulat aproape 15 ani de experiență în vânzări, administrativ, financiar, customer service și experience. A avut roluri și responsabilități, ce au adus-o aproape de oameni și de ideea de a vrea ceva mai mult. Setea de cunoaștere și învățare, a ajutat-o să descopere că o pasionează IT-ul.
Primul calculator l-a avut acum 20 de ani, pe el a învățat singură (sau cu ajutorul altor specialiști) cum să îl folosească corect, să instaleze windows-ul, aplicații, software-uri, ce e bun și ce nu e bun și de ce.
A pasionat-o crearea de site-uri și de a învăța cât mai în detaliu tot ce ține de User Experience, User Interface, design grafic. A lucrat în Magento și Wordpress pe partea de e-comerce și acum crează site-uri în Wix.

Îi place să învețe lucruri noi și să știe ultimele noutăți în materie de tehnologie și gadget-uri. 

 
 

VREI

SĂ VORBIM?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct (înainte sau după înscriere), ne poți suna oricând la 0722893117 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

Ne mai găsești și pe:

 • Facebook - The Basics Agency
 • LinkedIn