RESTART CAMP

O NOUĂ SPECIALIZARE + EXPERIENȚĂ

PENTRU TINE

Ești candidat/angajat?
 
 • Vrei să faci o schimbare în carieră, dar nu știi de unde să începi.

 • Ai nevoie să o iei de la capăt, într-o nouă specializare

 • Îți dorești să adaugi noi competențe la jobul pe care îl ai deja pentru a deveni mai valoros pentru angajatorul actual

 • Ai nevoie de experiență în CV în această perioadă pentru că ești într-o pauză nedorită

 • Ești la început de drum și ai nevoie de o experiență relevantă în CV pentru ce îți dorești să profesezi

 • Dorești să afli dacă într-adevăr ți s-ar potrivi o nouă meserie, fără să fii nevoit să îți părăsești jobul actual pentru asta.

Cum ar fi să ai acea experiență în CV când aplici la angajatorul dorit?
Ești antreprenor/freelancer?
 
 • Ai nevoie să îți îmbunătățești afacerea, dar nu știi de unde să începi

 • Nu mai vrei să riști timp și bani pentru a face experimente pe propriul business, pentru a vedea ce mai funcționează și ce nu în prezent.

 • Sau poate că îți dorești acum să pornești o afacere și nu știi ce ai nevoie să înveți și ce trebuie să testezi înainte de a face acest pas

Cum ar fi să ai un teren de testare și antrenament pentru noua expertiză?

Pentru tine am creat
TABĂRA ONLINE RESTART CAMP

Specializările pe care le poate oricine profesa sunt:

Marketing, Social Media, Vânzări, Crearea unui website (fără cunoștințe de programare), HR (Recrutare & Selcție), HR (Career Planning), Employer Branding, Customer Experience (Experiența clientului), Employee Experience (Experiența angajatului), Design Grafic (UX&UI), Online Teaching (Traininguri și predare online).

Alături de specializările în care poți să profesezi, mai poți studia câteva care îți vor folosi în mai multe arii ale vieții, și în orice profesie alegi:

Computer Skills (Competențe de folosire a calculatorului la un nivel avansat), Personal Branding & definirea identității proprii, Crearea unui plan de afaceri și Educație financiară.

POȚI ÎNVĂȚA COMPETENȚELE DE BAZĂ
în câteva zile.
Și vei putea să
ÎȚI PUI NOILE ABILITĂȚI LA LUCRU
prin practică de voluntariat într-una dintre comunitățile partenere ale inițiativei (Great HRs, Millionaire Mindset Inspiration Romania, Angajez 45+ sau chiar în cadrul acestui proiect, în funcție de alegerea ta)

CE SPUN CAMPERII

CARE AU ÎNCEPUT PROGRAMUL

VREI SĂ CUNOȘTI

OAMENII DIN SPATELE PROIECTULUI

RESTART CAMP?

SPECIALIZĂRILE
PE CARE LE POȚI ÎNVĂȚA
Marketing, Social Media, Vânzări, Construcție de website-uri, HR (recrutare & selecție), Employer Branding, Client Experience, Design grafic - UX&UI și Personal Branding.
MODULUL 1
începători
(cursurile gratuite)
Participarea la cursul din modulul 1 este opțională și nu influențează cunoștințele din cursurile de la modulul 2 (cele plătite), fiind informație adițională. Însă îți recomandăm să participi și la acestea, pentru a căpăta cât mai multă infomație. Participarea la modulul 1 nu reprezintă o obligație pentru înscrierea la modulul 2. Dacă dorești să participi mai întâi la unul dintre cursurile gratuite, click pe butonul de mai jos pentru înscriere.
ÎNSCRIE-TE ACUM LA MODULUL 1 (GRATUIT)!

VREI SĂ ÎNCEPI

TE ANTRENEZI SERIOS?

ÎNCEPE ȘI MODULUL 2!
avansați
(cursurile plătite + oportunitatea de a face 6 luni de practică)
După cursul gratuit (care reprezintă modulul 1), poți opta pentru oricare dintre specializările de mai jos ca etapă următoare (cursul modul 2 + practică). Fiecare curs va avea o recurență de susținere o dată la 5 săptămâni și va avea loc seara, după program (vezi aici calendarul și mai multe detalii despre ce o să înveți la cursuri).
 
CARE SUNT PAȘII
ÎN RESTART CAMP?
După ce ai fost la unul dintre cursurile gratuite Career Restart sau Business Restart și...
 • Ai învățat căteva principii și noțiuni de bază din specializarea aleasă pe care deja le poți folosi în acțiunile tale zilnice
 • Ai aflat mai multe despre acest program și cum ne-am gândit să te ajutăm să: înveți accelerat noțiunile de bază, să profesezi în mod real într-o nouă specializare, să poți avea și cunoștințe și experiență când aplici pentru un nou job sau când începi să aplici în business-ul tău ce ai testat aici.
Apoi te înscrii în tabăra online:
 • Comanzi unul dintre cursurile pe care ți le dorești (ține minte să introduci voucherul de discount primit la cursul gratuit să poți beneficia de acest discount) și apoi îți trimitem datele de acces la cursul ales.
 • Participi la curs și înveți noțiunile de bază (în funcție de specializare, acesta poate ține 2 sau 3 zile, cu câte 2,5 ore de curs / zi, seara, de la ora 18:30 - ai aici lista cursurilor din modulul 2 și datele acestora)
 • Începi practica asistat - intri în comunitatea pe care ți-o alegi (dintre cele 4 - Great HRs, Angajez 45+, Millionaire Mindset Inspiration România, Restart Camp) și începi treaba - profesezi în mod serios prin voluntariat profesional. Îți punem la dispoziție 6 luni în care vei putea învăța practicând în mod activ ce ai învățat la curs (1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău; vei lucra de la distanță, online, în echipă, cu seriozitate și asumare din partea ta).
 • La final
  • dacă ești candidat, vei avea și experiența, și expertiza necesare, adăugate în CV, alături de recomandări din partea noastră, pentru angajatorii care te intervievează.
  • iar dacă ești antreprenor sau freelancer și ai ales acest program pentru business-ul tău, vei ști exact ce să faci pentru creștere și profit mai mare.
CE VEI AVEA
CU TERMEN NELIMITAT
(”FOR LIFE”)
 • REPETAREA CURSULUI DE CÂTE ORI VREI - Poți repeta cursul ales ori de câte ori dorești – cursurile au o ciclicitate de 5 săptămâni.
 • SUPORTUL DE CURS - Vei primi suportul de curs în format PDF.

 • ÎNREGISTRAREA CURSULUI - Dacă ai optat și pentru ea.

 • O COMUNITATE DE COLEGI CARE SĂ TE SUSȚINĂ ÎN EVOLUȚIE - Vei face parte dintr-un grup de Telegram alături de toți cursanții - nu numai cei din grupa ta, ci toți cei care au participat vreodată la același curs cu tine :), astfel încât să poți cere mereu informații, feedback despre reușitele tale și ajutor când nu te descurci cu ceva de la colegi și de la traineri.

 • PROFESAREA ȘI TESTAREA UNEI NOI SPECIALIZĂRI - Posibilitatea de a face voluntariat pe specializarea ta cât timp ai nevoie (mai mult sau mai puțin de 6 luni – rămâne la alegerea ta). Vei învăța, pe lângă noțiunile de la curs, și experiențial, punând ce ai învățat la treabă, profesând cu adevărat într-un cadru cu oameni care te susțin și te învață constant.

 • VIZIBILITATE ÎN FAȚA CUI TREBUIE - Vei avea recunoașterea publică a contribuției tale în fața a mii de oameni - pe website-urile comunității unde vei profesa (www.greathrs.com, www.angajez45plus.com, www.millionaire-mindset-inspiration.com, www.thebasicsagecy.com) și în canalele de social media ale acestora – în footer-ul fiecărui site vei putea vedea canalele sociale ale fiecărei comunități.

 • UN PROIECT CU RENUME ÎN PORTOFOLIU - Vei putea adăuga în portofoliul tău contribuția ta la un proiect mare, cu vizibilitate națională (dintre cele ale comunității pe care o alegi).

 • EXPERIENȚA ÎN CV - Vei avea în CV noua expertiză și experiența de 6 luni într-un domeniu nou.

 • RECOMANDĂRI DE LA COLEGI ȘI COORDONATORI - Vei putea pune contactele colegilor și trainerilor la recomandări în CV pentru noul angajator dorit.

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Fie că dorești să îți schimbi cariera, fie că ai nevoie de o expertiză în plus pentru business-ul tău, te felicităm că ai venit printre cei care vor să își schimbe viitorul! Aici ai promisiunea noastră nu numai că vei învăța compentențe noi, ci și că le vei pune în practică, astfel încât să ai o experiență reală, de care să te folosești pentru creșterea business-ului tău sau pe care să o poți scrie în CV la final! Acest program se adresează celor care nu au experiență în ceea ce urmeză a se studia, așa că tot ce îți trebuie este puțină încredere în tine și dorința de reușită. Am ajutat mulți oameni până acum, așa că și tu poți să reușești ce îți propui dacă vii alături de noi. Bine ai venit în tabăra online Restart Camp!
ÎNSCRIE-TE ACUM LA MODULUL 1 (GRATUIT)!
 • Facebook - The Basics Agency
 • LinkedIn