top of page
HOME

AVEM

3 DIVIZII DE BUSINESS

PENTRU TINE

PRIMA DIVIZIE

SERVICII PENTRU GENERARE DE CLIENȚI

A DOUA DIVIZIE

SERVICII DE 

EMPLOYER BRANDING

Prima divizie este destinată serviciilor media clasice - generând mai mulți clienți pentru tine și o imagine mai bună pentru produsele și compania ta.

Divizia a 2-a este destinată proiectelor speciale dedicate Employer Branding și generării de candidați prin campanii media.

Divizia a treia este dedicată trainingurilor pentru abilități profesionale și consultanță pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru a face o schimbare în carieră.

LA CE

NE PRICEPEM

GENERARE DE CLIENȚI

GENERARE DE VÂNZĂRI PRIN CAMPANII MEDIA ȘI
O IMAGINE MAI BUNĂ
​Nu știi de unde să începi să aduci mai mulți clienți? Sau, poate, trebuie să faci o cercetare de piață pentru a afla cum poți fi un brand mai atractiv sau de încredere? Ce zici să ne lași să te ajutăm cu o nouă strategie, una care o poate completa pe cea veche?
27.png
ORGANIZARE DE EVENIMENTE ȘI
CREȘTEREA NUMĂRULUI DE ÎNSCRIȘI
Ai nevoie să aduni participanți la conferințele sau workshop-urile tale? Îi putem aduce! Ai nevoie să ne ocupăm și de logistică pentru că tot ce vrei este numai să vii în ziua evenimentului?
Nicio problemă!
25.png
FIRST DIVISION

EMPLOYER BRANDING

EMPLOYER BRANDING
Nu știi de unde să începi să aduci mai mulți candidați relevanți? Sau, poate, ai nevoie de un partener care să aibă grijă de Social Media, de anunțurile de joburi sau de pagina de carieră? Sau vrei o strategie care să funcționeze pentru următoarele 12 luni?
Avem ce îți trebuie!
33.png
logo dreptunghi EB4U.PNG
CERCETARE DE PIAȚĂ
​Îți construiești strategia pe baza unor informații corecte? Vrei să îți validezi EVP-ul? Sau să afli în ce oraș poți extinde compania? Te-ai gândit dacă analizezi suficiente informații? Ce se întâmplă dacă angajatorii concurenți fac deja acest lucru? Noi credem că "acum" este întodeauna cel mai bun moment pentru a intra cu adevărat în joc!
29.png
logo dreptunghi Great Employers in Ro.PN
GENERARE DE CANDIDAȚI
PRIN CAMPANII DE PROMOVARE
Vrei mai mulți candidați sau o strategie pentru atragerea unora mai relevanți? Nu știi de unde să începi să îi aduci?
Am creat proiectul RECRUITING LEAD GENERATION pentru a te ajuta să îți îmbunătățești recrutarea prin generarea de candidați mai potriviți.
31.png
logo dreptunghi recruiting lead generati
2ND DIVISION

TRAININGURI & CONSULTANȚĂ

PENTRU CREȘTEREA AFACERII

TABĂRĂ DE FORMARE ȘI PRACTICĂ
PENTRU O NOUĂ SPECIALIZARE
Fie că ești candidat și vrei un restart într-un alt domeniu, dar știi că toată lumea caută experiență în CV-ul tău... Fie că ești antreprenor și ai nevoie să îți îmbunătățești afacerea, dar nu știi de unde să începi, avem o soluție pentru tine!
Am creat tabăra RESTART CAMP (training + 6 luni de experiență) în Marketing, Social Media, Vânzări, Construire Website, HR, Employer Branding, Organizare evenimente, Customer experience, Design grafic și Personal Branding.
NU_POȚI_SĂ_TE_OCUPI_TU_DE_PROMOVARE_(1
CONSULTANȚĂ PERSONALIZATĂ
PENTRU CREȘTEREA AFACERII
 
Ai nevoie de ajutor pentru creșterea vânzărilor? Crezi că echipa ta poate obține mai mult, dar parcă ceva lipsește? Ce zici de o strategie personalizată pentru industria și compania ta?
Vrei să afli mai multe?
39.png
TRAINING & PRACTICĂ
PENTRU UN BUSINESS MAI PROFITABIL
 
Ai nevoie să îți îmbunătățești afacerea, dar nu știi de unde să începi? Sau nu vrei să riști timp și bani pe experimente?
Am creat TABĂRA ONLINE BUSINESS RESTART (traininguri + 6 luni de practică) în marketing, social media, vânzări, construire website, HR, Brand de angajator și Brand personal. Hai și tu!
36.png
3RD DIVISION

CE SPUI DE O NOUĂ ABORDARE?

Una care funcționează!

VREI SĂ REZERVI

O ÎNTÂLNIRE CU NOI?

Lăsă-ne contactele și cerințele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp. Dacă preferi să vorbești cu cineva direct mai întâi, ne poți oricând suna la +40724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp, la același număr.

bottom of page