top of page
HOME

BINE AI VENIT ÎN

RESTART CAMP

BUSINESS RESTART

Tabăra online unde primești un set complet de tool-uri pentru antreprenoriat & freelancing, 

prin cursuri + 6 luni de practică și testare pentru creșterea business-ului tău

4690

înscriși

Cursuri gratuite
1.png
6.png
2.png

LISTA DE

CURSURI GRATUITE

Dă click pe oricare dintre cursurile de mai jos să afli mai multe informații despre ele!

pentru săptămâna 28 sep- 4 oct 2020 (4).png
&

CURS GRATUIT

Introducere în 

Personal Branding

(Atractivitate în fața angajatorilor și clienților)

Joi, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 7 octombrie 2021

pentru săptămâna 28 sep- 4 oct 2020.png
&

CURS GRATUIT 2 ÎN 1

Introducere în 

Marketing digital și offline +

Introducere în

Vânzări față în față, la telefon și în scris

Joi, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 23 septembrie 2021

pentru săptămâna 28 sep- 4 oct 2020 (2).png
&

CURS GRATUIT 2 ÎN 1

Introducere în HR - Recrutare & Selecție + Employer Branding (Imagine de Angajator)

Joi, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 14 octombrie 2021

pentru săptămâna 28 sep- 4 oct 2020 (5).png
&

CURS GRATUIT

Introducere în 

Design Grafic - UX & UI

(User Experience și User Interface)

Miercuri, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 29 septembrie 2021

pentru săptămâna 28 sep- 4 oct 2020 (3).png
&

CURS GRATUIT

Introducere în 

Social Media

(Strategie Social Media & Copywriting)

Luni, de la ora 18:30-21:30, pe:

 • 20 septembrie 2021

CE SPUN CAMPERII

CARE AU ÎNCEPUT PROGRAMUL

ÎNSCRIE-TE LA

TRAININGURILE GRATUITE

Lasă-ne contactele tale și vom reveni cu un mail cu datele de acces pentru sesiunea aleasă. Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte de înscriere, ne poți suna oricând la 0722893117 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

La care dintre evenimente vrei să participi?
Inscriere

CINE SUNT
TRAINERII ȘI CONSULTANȚII

51579252_10215768468819272_6359543652687
 • LinkedIn

Alina Anghel
Co-Fondator, trainer și consultant

Arhitect de procese de vânzări, Marketing & Employer Branding, antreprenor în serie & creator de comunități

Fondator al uneia dintre primele agenții media de pe piața reputației de angajator din România și apoi a încă unei agenții de strategie de brand; creatoare a 2 comunități profesionale; fondator al primului manifest social de anvergură națională împotriva discriminării de vârstă în procesul de angajare din România.Din 2008 a construit proiecte și echipe inovatoare, oferind către peste 200 de corporații din 20 de industrii resursele necesare pentru creșterea reputației afacerii și a celei de angajator, prin campanii interne și externe de experiență de brand.Pasionată de mecanismele funcționalității și de creșterea durabilă în organizații, consideră pragmatismul, cercetarea, datele concrete și încrederea în oameni drept baza oricărei strategii de succes. Ea vă va spune, chiar și după mai bine de un deceniu, că încă se vede ca un profesionist de marketing și vânzări, care a avut norocul să creeze o mulțime de proiecte cu o mulțime de profesioniști și oameni extraordinardinari.

aurelia.jpeg
 • LinkedIn

Aurelia Florea
Consultant

Trainer certificat, coach, 
antreprenor și manager de HR

Aurelia are o experiență de peste 20 de ani în piața muncii atât din poziția de angajat cât și din cea de antreprenor, în țară cât și în Marea Britanie.

A activat în domenii precum cel al educației, vânzări, coaching, control al calității produselor, HR, etc. Experiența dobândită în perioada în care a coordonat echipe și procese interne complexe, i-au permis să activeze și să se specializeze în mentoratul de business, de la întocmirea unui plan de business până la analiza lui. Pornind de la o simpla idee, ea poate previziona șansa lui de reușită, te poate ghida, poate formula liniile principale de business și chiar te poate ajuta la îndeplinirea visului tău.

Fire calculată, mereu pregătită cu un plan de rezervă și o vorbă bună.

 

Georgeta Zamfir.png
 • LinkedIn

Georgeta Zamfir
Trainer și consultant

Trainer și consultant

Georgeta are un parcurs profesional deloc surprinzător pentru o persoană căreia îi plac provocările și situațiile care par imposibile. A lucrat în diferite domenii și organizații (ONG, mici producatori, corporație). A avut diverse roluri, a coordonat echipe și proiecte, acumulând experiență de lucru, de colaborare cu oamenii, a învățat să analizeze problemele clienților și să găsească soluțiile cele mai eficiente pentru rezolvarea lor.

Acum, implementează cu succes tehnologia de design web pentru a dezvolta și întreține site-uri. Are proiecte si colaborari pentru magazine on line si site-uri de prezentare, construind strategii care sporesc gradul de conștientizare a mărcii, promovează implicarea clienților și, în cele din urmă, stimulează traficul și conversiile web. Are experiență în managementul relației cu clienții, crearea de mesaje și conținut pentru social media si web, design UI și UX, CMS și expertiza tehnică necesară pentru: optimizarea site-urilor, asigurarea funcționalității și stabilității acestora între dispozitive și browsere diferite, înregistrarea domeniilor și organizarea găzduirii site-urilor.

Dora Brăhaița.png
 • LinkedIn

Dora Brăhaița
Co-Fondator, trainer și consultant

Management în Resurse Umane, consultanță pentru angajatori & ambasador al performanței

 

Dora are o experiență semnificativă în resurse umane, recrutare și selecție pe roluri de specialitate, în proiecte care au susținut dezvoltarea constantă a proceselor și a oamenilor, îmbunătățirea reputației de angajator, campanii de comunicare și branding, motivarea echipelor și creșterea retenției, adunate de-a lungul timpului în rolurile de management, suport și consultanță pe care le-a avut în industrii precum Telecom, Externalizare de procese (BPO) și Automotive.

În calitate de ambasador constant al performanței, a lăsat o amprentă personală valoroasă asupra inițiativelor și oamenilor cu care a lucrat, ajutându-i întotdeauna să își definească o cale a succesului personal și profesional, în concordanță cu aptitudinile, pasiunile și aspirațiile lor.

Pasiunea pentru oameni și sisteme o face să își continue misiunea de a ajuta cât mai mulți oameni să își găsească calea în carieră și angajatorii în dezvoltarea sustenabilă.

Claudia.jpg
 • LinkedIn

Claudia Bujeniță
Consultant

Manager finaincar, HR și Juridic

Manager financiar cu experiență, cu o istorie demonstrată a activității în industria chimică. Specializat în dreptul afacerilor, drept al concurenței, drept contractual, consultanță juridică și litigii, cu un masterat axat în Dreptul Afacerilor. Specialist în domeniul resurselor umane și auditor intern al sistemului management al calității, cu o vechime de peste 20 de ani într-o activitate reglementată prin cerințe suplimentare definite atât în legi interne, cât și în regulamente internaționale.
Orice afacere trebuie protejată de riscuri, iar acest fapt depinde, în principal, de înțelegerea consecințelor juridice pe care le implică desfășurarea activității pe teritoriul acestei țări. Aceasta trebuie condusă în conformitate cu legile, regulile și reglementările specifice activității desfășurate, iar unul dintre procesele importante este proiectarea şi implementarea scopurilor, strategiilor şi planurilor care permit organizaţiei să-şi satisfacă necesităţile de  resurse umane, iar indivizilor să-şi îndeplinească scopurile carierei lor.

photo_2021-01-14_20-31-23.jpg
 • LinkedIn

Mihaela Cosma
Consultant

Trainer și consultant

Cu peste 10 ani experiență în predare în offline și ca fost camper în Restart Câmp, nevoia de a trece în online s-a conturat tot mai clar, încă de la început de 2020, în special odată cu ivirea pandemiei și a necesității de adaptare continuă la noua realitate.

Comunitatea a fost creată și unită în online și tot prin intermediul acesta puteam crea un mediu perfect de învățare și dezvoltare, fără a fi nevoie să mai ținem cont de locație. Din pasiunea de a duce mai departe cunoștințele și experiența acumulate în anii de predare, prin cursul de Online Teaching îmi doresc ca toți cursanții să capete ușurința în abordarea oricărui tip de lecție sau subiect în online, să reușească a depăși limitările, adesea de sine impuse, cu privire la utilizarea tool-urilor disponibile și a comunicării via Internet și să poată transpune cu succes în online orice lecție susțină anterior față-în-față.

Traineri
Contact

VREI

SĂ VORBIM?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct (înainte sau după înscriere), ne poți suna oricând la 0722893117 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

Ne mai găsești și pe:

bottom of page